Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 牛肉 ,切2×2厘米块,提前冷冻1小时
- 70 克 小洋葱 ,切块
- 20 克 姜 ,切块
- 45 克 蒜头
- 300 克 油
- 50 克 新鲜小米椒 ,切粒
- 50 克 麻油
- 130 克 黄豆酱
- 5 克 糖 ,可根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 16749 kJ / 4003 kcal
- Białko
- 110.8 g
- Węglowodany
- 71.4 g
- Tłuszcz
- 369 g
- Tłuszcz nasycony
- 58.1 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 5940.5 mg