Dorada a la sal

Dorada a la sal

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 1050 g de agua para el vapor
  • 3000 g de sal gorda
  • 1 ½ doradas con cabeza y escamas (1200-1500 g)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (un chorrito)
  • 2 chorrito de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 45.7 g
Kalorie 1268 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...