Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish3 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste2 ½ - 3 tsp
-
salt plus 1 pinch to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta6 oz
-
unsalted butter in pieces2 ½ oz
-
heavy whipping cream2 ½ oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.1 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Tłuszcz
56.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Boiled Pasta
20 min
Pizza Dough
1 godz.
Chocolate Chip Cookies
50 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Classic Diner Burger
25 min
Deviled Eggs
20 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Pancakes and Waffles
40 min