Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986.1 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
88.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min