
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
796.1 kcal /
3330.7 kJ
Białko
32.1 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
88.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
986.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Shrimp Scampi
40 min