
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
løg skåret i halve60 g
-
fed hvidløg1
-
olivenolie15 g
-
tomat, moden skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker (2-3 cm)50 g
-
blandede urter, tørrede (fx timian, rosmarin, merian, basilikum, persille)½ spsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
aubergine skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
courgette skåret i mindre stykker (2-3 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
131.1 kcal /
548.4 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
593.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen