
Urządzenia i Akcesoria
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner
Składniki
-
salt2 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
hele kyllingelår6
-
røde peberfrugter skåret i stykker180 g
-
tomater opdelt300 g
-
olivenolie40 g
-
fed hvidløg2
-
kanel, stødt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt (opcjonalnie)½ tsk
-
abrikoser, tørrede, udstenede skåret i tynde skiver50 g
-
mandler, flager50 g
-
cashewnødder, rå50 g
-
rosiner50 g
-
løg50 g
-
safran (ca. 15 tråde)¼ tsk
-
vand1300 g
-
quinoa150 g
-
grønne bønner, friske300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2169 kcal /
9075 kJ
Białko
120 g
Tłuszcz
84 g
Węglowodany
280 g
Błonnik
80 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1430 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maveglæde!
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen