
Urządzenia i Akcesoria
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
olivenolie
-
hvid fisk, fileter udbenet (ca. 200 g hver)4
-
salt2 tsk
-
limesaft1 spsk
-
macadamia nødder10 g
-
citrongræs, frisk skåret i 1 cm stykker10 g
-
kaffir limeblad, frisk (opcjonalnie) skåret i tynde skiver1
-
fed hvidløg2
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
olivenolie30 g
-
skalotteløg halveret50 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cherrytomater300 g
-
ris, hvide, basmati200 g
-
vand1000 g
-
koriander, frisk skåret i stykker, plus ekstra til pynt5 g
-
rød chili, alle typer (opcjonalnie)1
-
lime skåret i tern1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
461 kcal /
1927 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1266 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maveglæde!
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
30 min
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen