
Urządzenia i Akcesoria
Bulgurhvede
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portioner
Składniki
-
bulgur medium (se tip til portionering)200 - 500 g
-
vand (se tip)400 - 800 g
-
vegetabilsk olie5 - 20 g
-
havsalt½ - 1 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
214 kcal /
896 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
296 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen