Fonduta di formaggio

Fonduta di formaggio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di formaggio Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 100 g di formaggio Emmental a pezzi (3 cm)
  • 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
  • 210 g di vino bianco secco
  • 10 g di Kirsch
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
  • ¼ di cucchiaino di paprica dolce
  • 350 g di pane bianco a cubetti (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2001 mg
Białko 77.5 g
Kalorie 5824.1 kJ / 1392 kcal
Tłuszcz 68.3 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 38.8 g
Węglowodany 94.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...