Fonduta svizzera
TM5 TM6

Fonduta svizzera

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 200 g di vino bianco secco
  • 15 g di grappa alle ciliegie (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di paprika dolce in polvere
  • 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
5393 kJ / 1291 kcal
Białko
71 g
Węglowodany
91 g
Tłuszcz
65 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy