Fonduta svizzera

Fonduta svizzera

4.2 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di Gruviera a pezzi (3 cm)
    400 g
  • di Fontina a pezzi (3 cm)
    400 g
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di grappa (opcjonalnie) alle ciliegie
    15 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di paprika dolce in polvere
    1 pizzico
  • di pane bianco a cubetti (3 cm)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1291 kcal / 5393 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...