Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco, secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabaione
15 Min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 min
Mousse al cioccolato
3sa 20 dk
Zabaione
15 Min
Salsa olandese
Brak ocen
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2 godz. 20 min
Vitello tonnato
25h 30min
Fonduta di formaggio
20 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Crema inglese
10min
Salsa olandese
30 min
Purea di patate
45 min