Gulasch di manzo

Gulasch di manzo

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di cipolle a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 300 g di peperoni misti rossi e gialli, a pezzi (3 cm)
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • 700 g di scamone di manzo a cubetti (2 cm)
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di farina
  • 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
  • 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
  • 200 g di vino rosso
  • 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
  • 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
  • 8 patate, a pasta gialla densa di media grandezza, con la buccia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 45.4 g
Kalorie 2057 kJ / 489 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...