Arroz con punta de costilla de cerdo

Arroz con punta de costilla de cerdo

4.5 10 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 raciones

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de pimiento verde
  • 25 g de aceite de oliva
  • 150 g de costillas de cerdo frescas carnosas, de aprox. 4 cm (puntas)
  • ½ cucharada de pimentón dulce
  • 50 g de vino blanco
  • 350 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 150 g de arroz de grano redondo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 655.6 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 2681 kJ / 641 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 67.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...