Urządzenia i Akcesoria
Pane all'aglio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
7 - 8 spicchi di aglio
-
¾ di mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
-
90 g di burro, non salato morbido, a pezzi
-
1 ½ cucchiaino di succo di limone
-
⅓ di cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
-
450 g di pane tipo baguette a fette (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
587.1 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1339.9 kJ /
320.2 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glassa al cioccolato
20 min
French Dressing
15 min
Crema Thermomix®
45 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Lasagne classiche
2 godz. 5 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Meringata al limone
2 godz. 30 min
Riso casimiro
45 min
Polenta ticinese
45 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min