Pane all'aglio

Pane all'aglio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 7 - 8 spicchi di aglio
  • ¾ di mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
  • 90 g di burro, non salato morbido, a pezzi
  • 1 ½ cucchiaino di succo di limone
  • ⅓ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 450 g di pane tipo baguette a fette (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 587.1 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1339.9 kJ / 320.2 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 40.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...