Urządzenia i Akcesoria
滷蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 顆
Składniki
-
水270 克
-
醬油55 克
-
蒜頭 略拍扁10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
糖25 克
-
米酒35 克
-
水煮蛋 剝殼2 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 顆
Sód
2898.7 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1433.3 kJ /
342.9 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
385.6 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan