絞肉

絞肉

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
150 克

Składniki

  • 肉類,去筋、去骨 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍30-60分鐘
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 150 克

Sód 79.1 mg
Białko 24.8 g
Kalorie 1847.6 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 105.9 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...