Sup krim jamur

Sup krim jamur

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porsi

Składniki

  • jamur kancing segar potong bagi dua atau empat
    200 g
  • air
    250 - 300 g
  • susu
    100 g
  • dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
    ½
    ½ sendok teh penuh pasta kaldu sayur
  • tepung terigu
    25 g
  • garam
    1 - 2 jumput
  • krim
    25 g
  • peterseli segar daun saja
    2 tangkai
  • krim keju (opcjonalnie)
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 328.2 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 592.1 kJ / 141.5 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie