Kaldu Kulit Bawang Bombai

Kaldu Kulit Bawang Bombai

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 porsi

Składniki

  • kulit bawang bombai dan bagian ujung, dari 3 bawang bombai
  • bawang putih utuh kulit dan bagian ujung saja
    1
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
    3
  • jamur kering potong kecil-kecil
    2
  • biji lada hitam
    1 sdt
  • air
    1800 g
  • garam sesuai selera

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 39 mg
Białko 1 g
Kalorie 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie