Urządzenia i Akcesoria
Sup Ubi Cina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porsi
Składniki
-
air800 g
-
jahe segar diiris20 g
-
jamur shitake kering rendam hingga lunak6
-
ubi Cina (Chinese yam) kupas, potong-potong (sekitar 3 cm)200 g
-
kelopak lily kering dicuci, dikeringkan10 g
-
goji berry dicuci, dikeringkan1 sdt
-
gula½ sdt
-
garam¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
252.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
477.9 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Sup Ayam
30 min
Sup Jamur Kurma Merah
Brak ocen
Sup Bayam dan Wortel
Brak ocen
Sup Krim Kacang Polong
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1 godz. 5 min
Sup Jamur a la Hungaria
Brak ocen
Tekwan
1 godz. 45 min
Tom Yum Udang
15 min
Sup Labu Kuning
25 min
Sup Labu Kuning dan Santan
Brak ocen