Sup Ubi Cina

Sup Ubi Cina

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porsi

Składniki

  • air
    800 g
  • jahe segar diiris
    20 g
  • jamur shitake kering rendam hingga lunak
    6
  • ubi Cina (Chinese yam) kupas, potong-potong (sekitar 3 cm)
    200 g
  • kelopak lily kering dicuci, dikeringkan
    10 g
  • goji berry dicuci, dikeringkan
    1 sdt
  • gula
    ½ sdt
  • garam
    ¼ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 252.1 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 477.9 kJ / 114.2 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie