Sup Jamur Kurma Merah

Sup Jamur Kurma Merah

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porsi

Składniki

  • jujube (kurma merah) dicuci, dikeringkan
    5
  • jahe segar mengiris
    15 g
  • akar gobo kupas, potong-potong (sekitar 2 cm)
    100 g
  • air
    1000 g
  • jagung potong menjadi beberapa bagian (sekitar 2 cm)
    150 g
  • jamur kancing segar akar dibuang, potong-potong
    100 g
  • garam
    ¼ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 183.1 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 619.9 kJ / 148.2 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie