Jemný segedínský guláš s knedlíkem

4.8 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porce

Składniki

Knedlík
  • 60 gramů vody
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 10 gramů čerstvého droždí
  • 1 vejce malé, velikosti "S"
  • 200 gramů polohrubé mouky
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ polévkové lžíce oleje na vymazání Varoma mísy
Segedínský guláš
  • 15 gramů cibule napůl
  • 1 polévková lžíce vepřového sádla
  • 250 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky (3 x 3 cm)
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • 1 - 1 ½ polévkové lžíce červené papriky, sladké
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • ½ čajové lžičky nového koření
  • 1 čajová lžička soli
  • 250 gramů kysaného zelí
  • 600 gramů vody
  • ½ kostky masového bujónu
    ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, masové
  • 100 gramů smetany (31% tuku)
  • 20 gramů hladké mouky
  • směs bylinek, čerstvých na ozdobu (dle chuti)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 3315.2 mg
Białko 41.1 g
Kalorie 4571 kJ / 1092.5 kcal
Tłuszcz 59.7 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 25.3 g
Węglowodany 98.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...