Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa bez kosti, zadního, roštěnky, na plátky velké jako dlaň
- 6 čajových lžiček soli
- 3 čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 5 čajových lžiček hořčice, plnotučné
- 650 gramů vody
- 800 gramů brambor, na kousky (4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1685 kJ / 402 kcal
- Białko
- 33.75 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 7.94 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Boloňské špagety
30 min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 min
Sekaná s bramborami
1h
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Novoroční bramborový guláš
1h 5min