Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vepřového masa, bez kosti, na nudličky (např. vepřové kýty)
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce worcesterové omáčky
- 100 gramů nakládaných okurek
- 120 gramů cibule, napůl
- 40 gramů oleje
- 1 červená paprika, na proužky
- 300 gramů sterilovaného leča
- 1 čajová lžička chilli pasty
- 50 gramů kečupu, ostrého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 470 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Bramboračka se sušenými houbami
30 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Gulášová polévka
1h 5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Vepřenky
25 Min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Zelňačka
25 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min