Urządzenia i Akcesoria
Falafel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
20 adet
Składniki
-
nohut180 g
-
su500 g
-
diş sarımsak1
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
taze kişniş sadece yaprakları2 ½ dal
-
maydanoz sadece yaprakları6 dal
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
karabiber½ tk
-
un2 tk
-
pul biber½ tk
-
toz kimyon½ tk
-
toz kişniş½ tk
-
kabartma tozu1 tk
-
sıvı yağ (yakl. 400-600 g), kızartmak için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 adet
Sód
1893.8 mg
Białko
40.2 g
Kalorie
3245.9 kJ /
775.8 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
26.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
133.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3 godz.
Köpüklü Lavantalı Limonata
1 godz. 10 min
Tempura Sebzeler
40 min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 godz. 5 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 min
Humus
1 godz.
Pastırmalı Humus
15 min