Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
TM6

Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 600 g taze ahtapot, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
    lub 600 g ahtapot, dondurulmuş, çözdürülmüş, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
  • 1 yk toz tatlı kırmızı biber
  • 60 g zeytinyağı
  • ½ - ¾ tk deniz tuzu, damak tadına göre
  • 2 diş sarımsak, ezilmiş
  • 2 defne yaprağı, kurutulmuş
  • 1600 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
  • 30 g limon suyu (bk. öneriler)
  • 120 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
  • 100 g kırmızı soğan, yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
  • 80 g yeşil biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
  • 80 g kırmızı biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
  • 15 g beyaz sirke
  • 5 g maydanoz yaprağı, taze
  • ¼ - ½ tk deniz tuzu, damak tadına göre

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1177 kJ / 281 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2 g
Sód
594 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy