Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g badem
- 50 g kaju fıstığı
- 50 g Antep fıstığı
- 50 g kabak çekirdeği içi
- 50 g ay çekirdeği içi
-
80
g kuru üzüm
lub kırmızı dut -
80
g kurutulmuş yaban mersini
lub kurutulmuş vişne - 250 g yulaf gevreği
-
150
g agave şurubu
lub 150 g bal (bk.öneri) - 40 g Hindistan cevizi tozu
- 1 yk chia tohumu
- 1 yk haşhaş tohumu
- 2 portakal, kabuğun ince rendesi (opcjonalnie)
- 1 vanilya çubuğu, sadece tanecikleri (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 15816 kJ / 3780 kcal
- Białko
- 92.3 g
- Węglowodany
- 448.1 g
- Tłuszcz
- 180 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamel Şekerlemesi
2h
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50 min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35 min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Kakaolu Taze Makarna
1h
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Pesto Sosu
15min