Urządzenia i Akcesoria
清蒸魚佐綜合蔬菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
特級橄欖油40 克
-
鹽2 - 4 小撮
-
黑胡椒粉2 - 4 小撮
-
黃檸檬 取皮屑和汁液½ - 1 顆
-
2 片 白肉魚排比目魚排 (每片約120-200克)2 片
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊100 克
-
新鮮平葉巴西里 只取葉子3 枝
-
水500 克
-
馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
957.7 mg
Białko
69.3 g
Kalorie
2817 kJ /
673.3 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
957.7 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan