Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 粒 蒜頭
- 20 克 油
- 10 克 小魚乾
- 30 克 水
- 300 克 紅莧菜 ,切段(約7公分)
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 290 kJ / 69 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 2.31 g
- Tłuszcz
- 5.33 g
- Błonnik
- 1.957 g