
Urządzenia i Akcesoria
小麥雞肉沙拉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
水500 克
-
鹽 ,多備一些調味用1 茶匙
-
斯佩爾特小麥150 克
-
紅甜椒 ,切丁 (約 0.5 公分)200 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切條 (約 5 公分 x 1 公分)300 克
-
特級初榨橄欖油50 克
-
胡椒粉 ,多備一些調味用2 小撮
-
生杏仁果40 克
-
紅蔥頭40 克
-
新鮮綜合香草 (如:香菜、巴西利),只取葉子4 - 5 根
-
葡萄酒醋20 克
-
新鮮萊姆汁 (opcjonalnie)20 克
-
芝麻葉60 克
-
松子20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
292 kcal /
1224 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan