
Urządzenia i Akcesoria
檸檬酸辣牛肉溫沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
醃牛肉
-
牛肉 ,切條(約1X6公分)300 克
-
蒜頭5 克
-
薑 ,去皮5 克
-
魚露1 大匙
-
米醋1 大匙
-
純芝麻油1 茶匙
-
水500 克
醬汁
-
薑 ,去皮5 克
-
油20 克
-
魚露½ 大匙
-
米醋1 大匙
-
醬油1 大匙
-
檸檬汁40 克
-
黑糖1 大匙
-
高麗菜 ,切絲150 克
-
紫洋蔥 ,切絲50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片10 克
-
杏仁片1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
410 kcal /
1685 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan