蕃茄啤酒燉松阪豬

蕃茄啤酒燉松阪豬

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 (約250克),切塊
    1 顆
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    150 克
  • 牛心蕃茄 切塊
    80 克
  • 松阪肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 乾燥月桂葉 (opcjonalnie)
    2 片
  • 蕃茄糊
    300 克
  • 麥芽啤酒 (黑啤酒)
    200 克
  • 綠色花椰菜 (約半顆),切塊
    50 克
  • 1 茶匙
  • 西洋芹 (約3枝),切片
    60 克
  • 綜合甜椒 ,切塊
    100 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 502 kcal / 2099 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...