蕃茄啤酒燉松阪豬
TM5 TM6

蕃茄啤酒燉松阪豬

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 1 顆 洋蔥 (約250克),切塊
  • 20 克 油
  • 150 克 紅蘿蔔, 去皮,切塊
  • 80 克 牛心蕃茄, 切塊
  • 400 克 松阪肉, 切塊(約3公分)
  • 2 片 乾燥月桂葉 (opcjonalnie)
  • 300 克 蕃茄糊
  • 200 克 麥芽啤酒 (黑啤酒)
  • 50 克 綠色花椰菜 (約半顆),切塊
  • 1 茶匙 鹽
  • 60 克 西洋芹 (約3枝),切片
  • 100 克 綜合甜椒 ,切塊
  • 1 茶匙 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2099 kJ / 502 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy