
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄啤酒燉松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 (約250克),切塊1 顆
-
油20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊150 克
-
牛心蕃茄 切塊80 克
-
松阪肉 切塊(約3公分)400 克
-
乾燥月桂葉 (opcjonalnie)2 片
-
蕃茄糊300 克
-
麥芽啤酒 (黑啤酒)200 克
-
綠色花椰菜 (約半顆),切塊50 克
-
鹽1 茶匙
-
西洋芹 (約3枝),切片60 克
-
綜合甜椒 ,切塊100 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
502 kcal /
2099 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan