
Urządzenia i Akcesoria
Nudelsalat mit Joghurtdressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
gemischte, frische Kräuter Blättchen abgezupft (z. B. Petersilie, Dille, Minze)7 EL
-
Essiggurkerl halbiert80 g
-
Gurkerlwasser80 g
-
Naturjoghurt200 g
-
Crème fraîche200 g
-
Estragonsenf25 g
-
Salz3 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Karotten in Stücken270 g
-
Paprika in Stücken200 g
-
Wasser1500 g
-
frischer Schnittlauch1 Bund
-
Frühlingszwiebeln1 - 2
-
Nudeln, getrocknet (z.B. Radiatori oder Hörnchen)270 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt200 g
-
Mais, aus der Dose abgespült und abgetropft200 g
-
Hartkäse (opcjonalnie)110 g
-
Geselchtes (opcjonalnie)130 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
321 kcal /
1344 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1297 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria