Trote con riso alle verdure

Trote con riso alle verdure

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni

Składniki

Verdure e riso
  • 150 g di zucchine a pezzi (3 cm)
  • 130 g di peperoni rossi a pezzi (3 cm)
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1100 g di acqua
  • 110 g di riso a chicco lungo (ad es. parboiled, cottura: 20 minuti)
  • 20 g di olio di oliva
Salsa e pesce
  • 25 g di cipolle tagliate a metà
  • 20 g di olio di oliva
  • 150 g di mezza panna
  • 30 g di vino bianco
  • 20 g di acqua
  • 2 - 4 pizzichi di sale
  • 1 punta di coltello di pepe macinato
  • ½ limone biologico, la scorza grattugiata
  • 2 filetti di trota, con la pelle (circa 160 g l’uno), rimuovere le eventuali lische con una pinzetta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1853.6 mg
Białko 115.2 g
Kalorie 7720.7 kJ / 1845.3 kcal
Tłuszcz 65.3 g
Błonnik 29.8 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Węglowodany 200.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...