Urządzenia i Akcesoria
Purea di patate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di patate a pasta farinosa a fette (5 mm)
-
1 cucchiaino di sale
-
400 g di latte
-
30 g di burro, non salato a pezzi
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.8 g
Kalorie
1245 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purè di patate
50 min
Torta di mele
1 godz.
Purè di patate
45 min
Impasto per pizza
1 godz.
Panna montata
10 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Besciamella
15 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Purè di patate nature
55 min