Foie gras - Figado de pato

Foie gras - Figado de pato

5.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 godz. 35 min
12 doses

Składniki

  • fígado de pato p/ foie gras
    600 g
  • açúcar
    ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • vinho do Porto
    1 c. sopa de
  • brandy
    2 c. sopa de
  • água
    500 g
  • cubos de gelo
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 266.6 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 314.8 kJ / 75.2 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...