Urządzenia i Akcesoria
Foie gras - Figado de pato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 godz. 35 min
12 doses
Składniki
-
fígado de pato p/ foie gras600 g
-
açúcar½ c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
vinho do Porto1 c. sopa de
-
brandy2 c. sopa de
-
água500 g
-
cubos de gelo300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
266.6 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
314.8 kJ /
75.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bahji de cebola
30 Min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Chá gelado tailandês
10 Min
Quiche de frango com tomates
Keine Bewertungen
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 Min
Bife Wellington com purê de batata e cenoura ao molho de vinho
Keine Bewertungen
Hambúrgueres com pulled pork
Keine Bewertungen
Chamuças
1 Std. 30 Min
Pastéis de arroz da Graciosa
8 Std.
Calulu de peixe
40 Min
Brandada de bacalhau
1 Std. 40 Min
Panforte
1 Std.