Foie gras - Figado de pato

Foie gras - Figado de pato

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 godz. 35 min
12 doses

Składniki

  • fígado de pato p/ foie gras
    600 g
  • açúcar
    ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • vinho do Porto
    1 c. sopa de
  • brandy
    2 c. sopa de
  • água
    500 g
  • cubos de gelo
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 75.2 kcal / 314.8 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 266.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...