Urządzenia i Akcesoria
Foie gras - Figado de pato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 godz. 35 min
12 doses
Składniki
-
fígado de pato p/ foie gras600 g
-
açúcar½ c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
vinho do Porto1 c. sopa de
-
brandy2 c. sopa de
-
água500 g
-
cubos de gelo300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
266.6 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
314.8 kJ /
75.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexilhão thai
25 min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40 min
Mexilhões com caril verde
25 min
Rolinhos de peru com maçã e sálvia
Brak ocen
Salada caeser de kale
Brak ocen
Sopa de grão-de-bico com mexilhão picante
30 min
Mousse de chocolate de São Tomé e Príncipe
2 godz.
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Mexilhões cremosos
40 min
Técnica Cavatelli
30 min
Queijo mascarpone - TM5
20 godz. 30 min
Blättertorte
2 godz.