Urządzenia i Akcesoria
Crema de lima
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
420 g
Składniki
-
1 hoja de gelatina
-
30 g de zumo de lima
-
100 g de azúcar
-
16 tiras de piel de lima (solo la parte verde de 3 limas)
-
2 huevos
-
30 g de zumo de limón
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Białko
16.6 g
Kalorie
7838 kJ /
1875 kcal
Tłuszcz
154.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
102.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Crema pastelera
10 Min
Macarons
2 Std. 30 Min
Yemas
4 Std. 20 Min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Merengue suizo
10 Min
Masa choux
2 Std.
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Fantasmas de merengue
4 Std.
Soufflé de nueces
1 Std. 15 Min
Merengues con nata y coco
6 Std. 30 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min