Urządzenia i Akcesoria
Crema de lima
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
420 g
Składniki
-
1 hoja de gelatina
-
30 g de zumo de lima
-
100 g de azúcar
-
16 tiras de piel de lima (solo la parte verde de 3 limas)
-
2 huevos
-
30 g de zumo de limón
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Białko
16.6 g
Kalorie
7838 kJ /
1875 kcal
Tłuszcz
154.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
102.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 Min
Tarta de primavera
10 Std.
Postre chajá
11 Std. 15 Min
Merengue suizo
10 Min
Carolinas
50 Min
Tartaletas de limoncello
3 Std. 15 Min
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Merengues con nata y coco
6 Std. 30 Min
Tarta para celebraciones
7 Std.