Urządzenia i Akcesoria
Crema de lima
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
420 g
Składniki
-
1 hoja de gelatina
-
30 g de zumo de lima
-
100 g de azúcar
-
16 tiras de piel de lima (solo la parte verde de 3 limas)
-
2 huevos
-
30 g de zumo de limón
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Białko
16.6 g
Kalorie
7838 kJ /
1875 kcal
Tłuszcz
154.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
102.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Brazo de gitano
3 godz.
Crema pastelera
10 min
Profiteroles
2 godz.
Minitartaletas de lemon pie
1 godz. 45 min
Cañas de nata
30 min
Tartaletas con crema de lima y frutos rojos
2 godz. 30 min
Tarta Dobos
2 godz. 40 min
Layer cake de nata y frutos rojos
2 godz. 15 min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 godz.
Masa choux
2 godz.
Glaseado blanco
5 min
Carolinas
50 min