Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Cashew-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
15 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
rote Paprikaschoten geviertelt250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Cashewkerne, geröstet, gesalzen etwas mehr zum Garnieren100 g
-
Thymian, getrocknet etwas mehr zum Garnieren1 TL
-
Chilipulver1 Prise
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
2 g
Kalorie
273 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Hanfsamen-Kräuter-Butter
10 min
Vegane Käsedipsauce und Tomatensalsa mit Nachos
20 min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Karottenhüttenkäse
10 min
Kidneybohnenaufstrich
1 godz. 10 min
Karotten-Käse-Dip
15 min
Dunkle Schokolade-Trüffel
4 godz. 30 min
Weihnachtsmandeln
20 min
Vegi-Käse-Riegel
45 min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min