Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 草鱼 ,取中段,切鱼片
- 5 克 姜 ,切丝
- ½ 茶匙 盐
- 15 克 淀粉
- 100 克 小米 ,提前用温水浸泡2小时,沥干
- 1000 克 高汤
- 1 茶匙 枸杞 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Białko
- 44.5 g
- Węglowodany
- 92.6 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 2 g