Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 30 克 橄榄油
- 300 克 新鲜菠菜叶 ,去除根部,洗净沥干
- 1 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
-
1
满茶匙 孜然粉
lub 1 茶匙 孜然籽 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 548 kJ / 64.3 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 2.3 g