Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 五花肉, 切薄片
- 10 克 油
- 2 瓣 蒜头, 切片
- 2 片 姜
- 1 茶匙 豆豉
- 15 克 剁椒
- 1 支 新鲜红辣椒, 切段
- 100 克 新鲜青辣椒, 切段(约4根)
- 15 克 生抽
- 10 克 料酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1864.7 kJ / 445.7 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 43.9 g
- Błonnik
- 1.2 g