Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 银耳, 泡水去蒂后沥干水分(泡发后约重100克)
- 500 克 水
- 100 克 梨, 去皮去核,切小块
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 5 g