![冬笋炒肉片 冬笋炒肉片](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9040bea8ab804184d6a59d5e66fe6016/Derivates/d67bde6abc3fce8d8dbc7f88a0a5e5929d297f49.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切薄片
- 5 克 料酒
- 5 克 生抽
- ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
- 20 克 油
- 250 克 冬笋 ,切片
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 1 小撮 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1078.5 kJ / 258 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 570.1 mg