冬笋炒肉片
TM6 TM5

冬笋炒肉片

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 150 克 猪里脊肉 ,切薄片
  • 5 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
  • 20 克 油
  • 250 克 冬笋 ,切片
  • 2 克 盐 (约½平茶匙)
  • 1 小撮 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1078.5 kJ / 258 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Błonnik
1 g
Sód
570.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy