Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 蟹 ,花蟹, 切块
- 10 克 淀粉
- 20 克 油
- 5 克 葱
- 5 克 姜
- 10 克 料酒
- ½ 茶匙 盐
- 20 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2990 kJ / 714 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 76.9 g
- Tłuszcz
- 41.7 g
- Błonnik
- 0.1 g