Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 咸鸭蛋 ,去壳
- 10 克 油
- 10 克 干的虾米 ,选择大虾米
- 800 克 水
- 1 颗 皮蛋 ,切小块
- 10 克 料酒
- 300 克 西兰花 ,切小朵,洗净沥干
- 5 克 火腿 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 934 kJ / 223.5 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 671.1 mg