Urządzenia i Akcesoria
Pirohy s kysaným zelím a houbami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 porcí
Składniki
Nádivka
-
100 gramů sušených hub
-
600 gramů vody
-
500 gramů kysaného zelí scezeného
-
100 gramů mrkve na kousky
-
50 gramů kořene petržele na kousky
-
120 gramů cibule na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů másla na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
Těsto
-
550 gramů hladké mouky plus extra navíc
-
30 gramů olivového oleje
-
300 gramů vody teplé
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8.2 g
Kalorie
1692 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2015
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pirohy s bylinkovou náplní
1 godz. 40 min
Portugalská zelená vejce
50 min
Polenta s hříbky
55 min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Sfenj - marocké koblihy
2 godz. 45 min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 godz. 5 min
Turecké rohlíčky Poca
2 godz. 10 min
Panettone s čokoládou a pomerančem
3 godz. 30 min
Karpatka
4 godz. 30 min
Bigos
1 godz. 30 min