Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů brambor, vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
- 200 gramů máku
- 50 gramů cukru, krupice
- 180 gramů hladké mouky, plus extra na podsypání
- ½ čajové lžičky soli
- vepřové sádlo, rozehřáté, dle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1065 kJ / 254 kcal
- Białko
- 7.43 g
- Węglowodany
- 37.11 g
- Tłuszcz
- 10.74 g
- Błonnik
- 6.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karlovarské knedlíky
50 Min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Indické placky paratha s květákem
1 Std.
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Makadamová očka
45 Min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro
15 Min
Makovo-meruňkový věnec
1 Std. 30 Min
Vaječný likér se šafránem
2 Std. 25 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min