Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 250 gramů hladké mouky
- 150 gramů másla, na kousky
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
- 120 gramů sýru ementálu, na kousky
- ¼ svazku čerstvé petržele, pouze listy
- 1000 gramů dýně, oloupané, na kousky
- 260 gramů cibule, napůl
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 20 gramů oleje
- 400 gramů crème fraîche
- 4 vejce
- 2 polévkové lžíce pažitky, nasekané
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1645 kJ / 394 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1u. 40min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Keine Bewertungen
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1u. 40min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Kaštanový koláč
50 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 godz. 10 min
Mušličky s dýní a slaninou
30 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 Min