Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 15 gramů olivového oleje
- 500 gramů červené řepy, na kousky
- 40 gramů rajčatového protlaku
- 10 gramů octa
- 700 gramů kuřecího vývaru
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 kus bobkového listu
- 2 čajové lžičky cukru
- 150 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Polévka oranžová z dýně
35min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 Min
Polévka z červené řepy
40 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1 Std.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Cuketová krémová polévka
25 min