Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchpesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
20 Portionen
Składniki
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.8 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frühlingsaufstrich
20 min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Bärlauch-Chnöpfli
1 godz.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Feigensenf
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min