Bärlauchpesto

4.8 765 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
20 Portionen

Składniki

  • frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt
    250 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    100 g
  • Olivenöl
    200 g
  • Salz
    10 g
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...