Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchpesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
20 Portionen
Składniki
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.8 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschkenröster
1h 30min
Frühlingsaufstrich
20min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Brombeer-Vanille-Sirup
2h 15min
Feigensenf
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Ribiselgelee
55min
Bärlauch-Chnöpfli
1h