Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 300 g Weißkraut, in Stücken
- 20 g weißer Balsamessig
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marillenröster
30min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Radisalat
20 Min
Kräutertopfen
15 Min
Semmelknödel
50min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Suppengrundstock
20 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.